в Одесі за партнерства відомого бренду відбувся матч за Суперкубок України

 

15 липня на стадіоні «Чорноморець» у футбольному двобої  зійшлись легенди українського футболу: донецький «Шахтар» та київський «Динамо», аби позмагатися за Суперкубок Фокстрот. День матчу порадував організаторів повним аншлагом (стадіон в Одесі вміщує близько 35 000 чоловік) — майже всі місця були зайняті вболівальниками.

Слоган цьогорічного матчу за Суперкубок — «Футбольний блокбастер твого літа». З афіш на цей матч запрошували справжні супергерої українського футболу: капітан «Шахтаря» Даріо Срна та капітан «Динамо» Андрій Ярмоленко, футболісти та реальні лідери своїх команд.

Справжнє свято спорту розгорнулося в Одесі задовго до матчу за Суперкубок: щодня працювали дві промозони — в Аркадії та на Приморському бульварі, відбувся турнір стронгменів та символічний забіг на п’ять кілометрів, а вулицями Одеси невпинно курсував  гучний DJ-кар. Він не лише дарував одеситам та гостям міста музичні подарунки, розповсюджував квитки на матч, а й за допомогою чарівних промоутерів-лисичок створював передчуття футбольного свята. Адже Генеральним партнером Суперкубку України-2017 став  бренд «Фокстрот».

У рамках анонсування  Суперкубку «Фокстрот» у ці дні провів в Одесі майстер-класи з керування дронами та тест-драйв гіробордів. А на офіційних сторінках бренду у соцмережах були розіграні білети на матч. Окрім того, за підтримки «Фокстроту» 14 липня своїх переможців назвав кібертурнір серед професіоналів з гри FIFA 17.

А самому матчу передувала церемонія нагородження найрезультативніших  футболістів та тренера України на тлі велетенських букв на зеленому полі «Кубок Фокстрот».

— За відсутності титульного партнера компанія «Фокстрот» — наш генеральний партнер та генеральний спонсор — пішла нам назустріч: організували багато активностей, «розкрутили» промо-зони, забрендували основні локації заходу, допомогли Прем’єр-лізі як організатору Суперкубку, — прокоментував допомогу президент української Прем’єр-ліги Володимир Генинсон.

— Розіграш Суперкубку –  це велика подія для українського футболу, але в Одесі вона набуває  статусу загального свята, справжнього спортивного фестивалю, що дарує щастя кожному й усім, — сказав В’ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот». —  Ми раді долучитися до цього свята та стати його  співорганізаторами, довівши вкотре, що коли «Фокстрот» вболіває, наш вітчизняний футбол як улюблений вид спорту українців перемагає.

Довідка: Суперкубок України з футболу-2017 відкриває новий футбольний сезон і є однією із популярних подій футбольного року.

У 2011 — 2012 рр. ТМ «Фокстрот» реалізувала партнерську програму з багаторазовим чемпіоном України ФК «Шахтар» до 75-річчя клубу під гаслом «Фокстрот вболіває – футбол перемагає» у рамках турнірів Кубку України та чемпіонату України з футболу.

З 2005 року щорічно проводиться корпоративний турнір  з футзалу на кубок ГК «Фокстрот».

З 2002 по 2017 рр. бренд «Фокстрот» підтримує вітчизняну школу бально-спортивних танців, виступаючи співорганізатором Міжнародного турніру зі спортивних танців «Парад надій», організований заслуженим тренером України, суддею вищої категорії, засновницею «Школи танців Федорчук» Валентиною Федорчук.