Асоціація виробників мінеральних та питних вод України (АВМПВУ) веде активну суспільну галузеву діяльність з метою забезпечення Українських виробників актуальною інформацією та корисними новинами. Так, Президент АВМПВУ взяла учать у ІІІ Міжнародному форумі «Чиста вода», що проходив 6-7 листопада 2012 року у Центрі міжнародної торгівлі м. Москва, Російська Федерація.
Форум «Чиста вода» вже не перший рік збирає експертів на головну подію у водній галузі. Цього року з метою обговорювання актуальних питань, пов’язаних з виробництвом бутильованої води, проблемами забезпечення населення питною водою, збереженням водних ресурсів, залученням інвестицій, модернізацією виробництва та розвитком міжнародного партнерства зібралося біля 1700 експертів із 35 країн. Форум проводили представники російського уряду.
Цікавим для Українських виробників був форум, присвячений бутильованій воді, який модерувала Анно Евгенія Арсенівна, віце-президент, керівник комітету з навчання Євразійського альянсу бутильованих вод. На форумі експерти презентували досягнення останніх років та ділилися досвідом. Крім того, було проведено низку галузевих «круглих столів», президент Асоціації взяла учать у тематичному круглому столі «Бутильовані води. Задачі та проблеми». За результатами обговорення учасники склали резолюцію – перший колективний офіційний документ – в якому закладено засади діалогу між бізнесом та державними органами для вирішення актуальних питань.
«Асоціація виробників мінеральних та питних вод в Україні створена не так давно, але ми активно працюємо, готуємо проекти, галузеві документи, збираємо українських експертів, а також підтримуємо стосунки з міжнародними організаціями. Мені було дуже приємно отримати запрошення від організаторів події — Євразійського альянсу бутильованих вод – це означає, що нас знають за кордонами України і поважають нашу думку», — зазначила Оксана Бамбура, президент Асоціації виробників мінеральних та питних вод України. На конференції Оксана презентувала проведену за цей рік роботу об’єднання українських виробників.